دعاوی مطروحه در دادگاههای بررسی روشهای اجرایی آنها و نیز خصوصیات و ویژگی های آن ها یکی از ساختار های علم دادرسی مدنی است.بررسی تعارضات متقابل دوطرف دعوا و رسیدگی به ساختار کمی و کیفی پرونده های موجود دوطرفه و دعاوی طرفین دعوای مدنی از شاخصدای دعوای متقابل در دادرسی مدنی است. عدالت ساختار بررسی بدون اطاله دادرسی دو پرونده حقوقی مرتبط را میطلبد تا تبادل این خواسته ها و دعاوی ما را به ساختار دقیق تر اجرای عدالت مدنی رهنمون سازد. مقایسه و تطبیق خصوصیات دعاوی متقابل و استفاده از بهترین روشهای اجرای بهتر عدالت و انصاف در دعاوی مدنی آرمان این مقاله و هدف مطلوب مطالعه تطبیقی دعوای متقابل در حقوق ایران و آمریکا ست. نگارنده در این تحقیق از روش توصیفی تحلیلی و کتابخانه ای بهره برده و با بررسی منابع داخلی و خارجی سعی در تبیین موضوع دارد.بررسی مقایسه ای دعاوی متقابل در دو نظام رسیدگی متفاوت ایران و آمریکا در جهت ایجاد ضابطه دقیق و کاملی در دعاوی متقابل و نهایتا کاهش اطاله دادرسی و کاهش کمی پرونده های موجود در نظام رسیدگی و اجرای هرچه بهتر عدالت است.
اسدزاده طالعی, سیمین, & داور, منوچهر. (1395). مطالعه تطبیقی دعوای متقابل در حقوق ایران و ایالات متحده آمریکا. تحقیقات حقوق خصوصی و کیفری, 12(شماره 4 (پیاپی 30)), 41-54.
MLA
سیمین اسدزاده طالعی; منوچهر داور. "مطالعه تطبیقی دعوای متقابل در حقوق ایران و ایالات متحده آمریکا". تحقیقات حقوق خصوصی و کیفری, 12, شماره 4 (پیاپی 30), 1395, 41-54.
HARVARD
اسدزاده طالعی, سیمین, داور, منوچهر. (1395). 'مطالعه تطبیقی دعوای متقابل در حقوق ایران و ایالات متحده آمریکا', تحقیقات حقوق خصوصی و کیفری, 12(شماره 4 (پیاپی 30)), pp. 41-54.
VANCOUVER
اسدزاده طالعی, سیمین, داور, منوچهر. مطالعه تطبیقی دعوای متقابل در حقوق ایران و ایالات متحده آمریکا. تحقیقات حقوق خصوصی و کیفری, 1395; 12(شماره 4 (پیاپی 30)): 41-54.